Föredrag

Anlita fotograf Maria Berg för inlevelserika föredag/bildspel för alla sinnena – hon bjuder på underhållande föredrag genom bla fantastiska bildspel, berättar, låter er smaka, lukta och känna på en annan värld/kultur. Praktiska moment där publiken/deltagarna själva får vara med och uppleva.

Bildspel på 20-25 min +  30-120 min, inlevelseföredrag
 
Följ med och tjuvkika på privata små och stora trädgårdsparadis i Halland. Inspiraras till i´der och njut av andras konstverk. Kan avslutas med blomsterbingo.
Låt året ha sin gilla gång, koka fläder och plocka frön. Leta insekter i bingobildspelet.
Beroende på års tid, bjuder på hemlagat, plantera taggetsfrön och eventuelt äppelprovning.
Njut av färgstarka och levande bilder – bestäm själv vilken riktning föreläsningen skall ta. Känn på tyg, smaka godis och lukat på kryddor.
Alla  har vi en relation till Thailand. Kom och lyssna, känn igen dig, låt dig inspireras att fara dit eller bara njut av den thailändska kulturen/naturen.
Låt dig följa med på en resa genom trenderna i fotovälden, se exempelbilder och lär dig se fotografier på ett annat sätt. Prova själv,  tips och trix, om egen kamera/mobilkamera finns med.
Genom exempel bilder och med hjälpa av personer från publiken, kommer Maria att ge er en inblick och konkreta tips från en porträttfotografs vardag – för att DU skall kunna ta bättre porträttbilder.

 

Ref. Kungsbacka Kommuns träffpunkter för seniorer

”…har vid flera tillfällen bjudit in Maria Berg för hennes föreläsningar om Sri Lanka och Halländsk Trädgårsprakt. Båda har varit väldigt uppskattade av både personal och seniorer. Jag tycker som personal särskilt mycket om att föreläsningarna också talar till alla sinnen då Maria har haft med sig växter, äpplen och kryddor m.m att dofta känna på och även smaka på. Detta gör att alla -även de som ser och hör dåligt och även de med demensdiagnos har haft stor glädje av Marias förläsningar. Självklart har vi också njutit av Marias vackra bilder! ”/ genom Camilla Holmberg