Kundomdöme

”Det är något år sen vi träffa denna underbara tjej på en trädgårdsträff hos oss i Skåne. Att hon skulle bli ngt riktigt bra inom fotobranchen förstod man då. En sådan entusiast med näsa för allt, som fanns i vår lilla trädgård, där hon både kröp o ålade runt längs marken, såväl som att klättra upp o nästan försöka få ”flygfoton” det kunde bara ge ett lyckat resultat… ”/Ninni

Framgångs coachen, Monica Bozinov

Monica Bozinov ”Maria är en otroligt duktig fotograf. Rolig att jobba med och hon fångar din själ på bild. Jag är verkligen supernöjd med bilderna jag fick till min hemsida.”

Digital normad, Anna Åberg

Anna Åberg ”Maria tog bilder vid en fotosession i Biograd, Kroatien. Bilderna blev fantastiska! Och vi hade så roligt! Bilderna har använts i Allas, Hemmets Journal, DN, min webbsida och på många andra ställen. Maria är en suverän fotograf!”

Ewa-Britt Filipsson Maria är en positiv, glad och lyhörd tjej, med fin bildkänsla, är en duktig porträttfotograf som dessutom kan utbilda dig eller din personal i hur din bästa bild skall se ut för att sälja bra. Rekommenderas varmt!”

Referenser från deltagare på fotokurser;

Karin 57 år ”Bra takt, tid till alla ”dumma” frågor. Mixen av teori och praktiska övningar bra. Återkoppling bra.

Michelle 15 år … när vi var ute och fotade på hundarna för då lärde man sig att få en bra bild fast de sprang omkring.

Eleonore 65 år.
Helt suveränt. Jag är jättenöjd! Maria är tydlig lätt att lyssna på och lätt att förstå. Skönt att hon inte använder ”fikonspråk”. Genomgången av knapparna blev logisk.

Annett 40 år
Mycket bra pedagogiskt, lyssnade in deltagaran och svarade på alla våra funderingar. Väldigt bra att varva fotografering och att sitta ner och lyssna.