Fotoprojekt

För att utvecklas som människa, som fotograf har jag haft/ kommer att att ha olika fotoprojekt. I de flesta fall involveras andra människor, här är du välkommen att ta del av de jag haft eller anmäla ditt intresse för ett blivande fotoprojekt! Konceptet med att vanliga människor fick stå framför kamera tog jag ett steg vidare 2017 och kombinerade med min stora garderob med balklänning.

”Balklänningar i naturen” Del 1 – Vad är väl en bal på slottet… när man kan fotograferas och känns sig som en sagoprinsessa, precis utan för slotten. Fick lov att fotografera vid två privata slott, Mostorp och Fröllinge slott.

Del 2 – På stranden och i sagoskogen. Kommer genomföras under sommaren 2017

 

Vanliga människor som modeller.  Alla människor är vacker och det är upp till mig som fotograf att kunna fånga det på bild. Mitt projekt resulterade i ett gäng bildspel, dels där vi visar dessa underbara vacker människor men även fick material till att visa hur jag som fotograf arbetar bakom scenen. Du hittar bildspelen på min youtube kanal: alltkangronska eller länkarna medan;

 

Vad gör dig glad? En sak som bringar mig glädje är att besöka andra människor ta del av deras liv och få en inblick i hur andra tänker och lever. Detta blev ett större projekt där jag slängde ut sätena i bilen och satt in en säng i bilen och åkte runt i Sverige, besökte både gamla och nya bekantskaper. Tack alla som tog emot mig!!!

”Sverige genom kameralinsen” roadtrip av fotograf Maria Berg – som fått egen hemsida.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s