”Allt kan grönska”

Tro på dina drömmar och våga genomföra dem. Kanske blir det inte som du tänkte, kanske blir det bättre! Från att ha intervjuat medicinmän i Indien, började jag undervisa barn, därefter jobba som trädgårdsmästare och nu har jag landat som fotograf. Utgår från Getinge, mellan Halmstad och Falkenberg, i Halland i Sverige! Älskar att fånga människor på bild, porträtt-, profil- och gravidfotograferingar. Använder mig av det naturliga ljuset men kan vid behov sätta upp studio.

Om fotograf Maria Berg:

En av Marias passioner är att fånga företags kärnbudskap på bild och på så sätt hjälpa dem att synas i mediabruset. En annan är att bevara ögonblick av livet, genom att fotografera människors känslor och själ.

Marias universitetsutbildning med pedagogik kommer väl till pass när hon med strålande glädje håller sina fotokurser. Hon älskar att lära ut det hon brinner för och tycker det är lika spännande varje gång.

Naturen är hennes andra hem och hon arbetar med det naturliga ljuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s